Vorig jaar ben ik tijdens volleybal enorm door mijn rug gegaan. Ik had meteen in de gaten dat dit een lang traject zou gaan worden als het ging over mijn herstel en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken hoe ik dit het beste aan kon pakken. Ik had al snel in de gaten dat ik op zoek moest naar fysio in Middelburg, ik woon namelijk in deze stad. Omdat ik zelf niet wist waar ik fysio in Middelburg kon vinden, ben ik maar eens even in mijn omgeving gaan vragen naar waar zij fysio in Middelburg zouden nemen. Alle mensen die ik vroeg, kwamen met hetzelfde adres aanzetten; ik moest volgens iedereen contact opnemen met de mensen van FysiotherapieKats.nl. Deze mensen hebben namelijk veel verstand van zaken en bovendien werken hier heel aardige mensen die met veel geduld je problemen te lijf gaan. Dat was precies wat ik graag wilde en vandaar dat ik mij snel ben gaan melden bij deze fysio in Middelburg. Tot mijn grote verbazing hadden ze meteen plek voor mij en ik mocht daarom ook al heel snel een keer langskomen om te komen bespreken wat er moest gebeuren om mij van mijn klachten af te helpen. Ik ben daarom ook blij dat ik deze fysio in Middelburg heb ingeschakeld, want ik ben momenteel fanatiek bezig met het herstellen. Ik ga iedere week naar deze fysio in Middelburg en dat heeft mij al heel veel opgeleverd. Mocht u daarom momenteel ook op zoek zijn naar een deskundige die u kan helpen om uw klachten aan te pakken, dan zou ik u willen aanraden om een keer naar de site van FysiotherapieKats te komen kijken. U zult merken dat u hier heel goed en vooral heel snel geholpen kunt worden en daar kunt u alleen maar baat bij hebben. Wat deze klachten betreft, is het namelijk altijd goed om zo snel mogelijk aan de bel te trekken want hoe langer u doorgaans wacht, hoe erger de klachten worden.

Deze fysio in Middelburg gaf mij de juiste instructies om mijn pijn te verzachten

Toen ik eenmaal bij deze fysio in Middelburg onder behandeling ging, kreeg ik al heel snel allerlei heel goede oefeningen mee naar huis. Zo moest ik een paar keer per dag bepaalde rekoefeningen doen om ervoor te zorgen dat alles in mijn rug goed soepel bleef. Dat deed in het begin nog wel pijn, maar de fysio in Middelburg verzekerde mij dat dit goed zou zijn voor mijn rug. Dat bleek inderdaad ook het geval te zijn; het was namelijk zo dat ik na een week al merkte dat ik aanzienlijk minder pijn had. Genoeg reden dus om zeer enthousiast door te gaan met de rest van mijn behandeling. Ik ben heel blij dat ik voor deze fysio in Middelburg heb gekozen, want ik merk iedere keer dat ik daar geweest ben, weer meer resultaat. Aarzel daarom vooral niet als u momenteel ook een goede fysio in Middelburg zoekt, en kom u vandaag nog bij deze vaklieden inschrijven. Men heeft hier namelijk altijd wel ruimte voor nieuwe cliënten.

Ik raad deze praktijk van harte aan

Inmiddels ben ik al geruime tijd onder behandeling bij deze praktijk, en dat bevalt mij heel erg goed. Ik kan u zeggen dat:

  • ik veel minder klachten ervaar
  • ik mij veel sterker voel
  • ik door middel van gerichte oefeningen efficiënt aan mijn herstel kan werken

Kijk snel even op de site van deze praktijk voor meer informatie. Het adres is FysiotherapieKats.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn