Het komt helaas bij veel mensen voor dat ze ongewenst kaal worden op een bepaalde leeftijd. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele dingen die hieraan kunnen worden gedaan. Het begint al met het gebruik van bepaalde shampoos en lotions, maar het is ook mogelijk om een haartransplantatie te laten doen. Deze ingreep is in veel landen, waaronder Nederland, zeer duur. In Turkije is het echter mogelijk om dit voor een veel lagere prijs te doen, mede omdat de lonen daar wat lager liggen en omdat de panden daar minder duur zijn in aankoop en/of huur. Het is daarom, als u er over nadenkt om een haartransplantatie te laten doen, zeker de moeite waard om eens op onze site te kijken. Ons bedrijf Esteworld heeft namelijk misschien wel de beste klinieken van Turkije op het gebied van haartransplantatie. Alle benodigde keurmerken zijn in ons bezit en wij zijn als enige door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid goedgekeurd. Het grote voordeel hiervan is dat u bij ons zeker bent van kwaliteit, zowel van de haartransplantatie zelf als van alle randzaken er omheen. Omdat wij alles voor u regelen, van hotel en transfers tot professionele begeleiding, hoeft u bij ons nooit te veel te betalen. Wij hebben geen tussenpersonen en andere vage mensen en bedrijven die veel geld kosten, maar wij handelen direct met onze klanten waardoor u zeker bent van een zo laag mogelijke prijs terwijl de kwaliteit wel aan de hoogste standaarden voldoet. Als u in Nederland woont en een haartransplantatie overweegt dan is het dus zeker een goed idee om even contact met ons op te nemen. In Nederland, en vele andere landen, hebben wij een kantoor waar haartransplantatie specialisten van ons bedrijf u kunnen helpen bij de eerste afspraak en bij de nabehandeling. Onze medewerkers helpen u graag om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Na een consult met onze experts in Nederland is het mogelijk om een haartransplantatie in Turkije te laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat u opgehaald zult worden van het vliegveld en wij hebben de beste hotels geselecteerd voor onze klanten. Wij staan u gedurende de hele behandeling bij met raad en daad zodat u zich zelf nergens druk om hoeft te maken.

Haartransplantatie door gekwalificeerd personeel

Omdat steeds meer mensen overwegen om medische en cosmetische behandelingen in het buitenland te laten uitvoeren omdat de kosten daar lager zijn, is er veel aanbod van diverse behandelingen. Het is echter zeer belangrijk om een betrouwbaar bedrijf in de hand te nemen als u bijvoorbeeld een haartransplantatie wilt laten uitvoeren. Alle artsen die bij Esteworld werken zijn daarom uitstekend gekwalificeerd voor het doen van een haartransplantatie. Daarnaast beschikken onze klinieken over alle benodigde internationale keurmerken. Als u voor ons kiest dan weet u dus zeker dat u kwaliteit krijgt maar dat u nooit te veel hoeft te betalen. De methode die wij gebruiken heet de FUE-methode. Door de jarenlange ervaring van onze mensen met deze methode weet u zeker dat de haartransplantatie vlekkeloos zal verlopen. Daarnaast zijn er veel voordelen bij het gebruiken van deze methode. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Geen scalpel nodig en ook geen hechtingen nodig
  • Gezingsproces verloopt zeer snel
  • Bijna geen risico op littekens
  • Alleen een plaatselijke verdoving nodig

Zoals u kunt lezen heeft deze methode zeer veel voordelen, dit is ook de reden dat wij een haartransplantatie altijd op deze wijze uitvoeren. Als u er voor kiest dan gaat de dag van behandeling ongeveer als volgt: u kunt ’s morgens nog normaal ontbijten in het vijf sterren hotel wat wij voor onze gasten gebruiken. Daarna haalt iemand van ons bedrijf u op om u naar de kliniek te brengen. Daar gaat u eerst in gesprek met de arts die de haartransplantatie uit zal voeren. Na dit gesprek krijgt u een verdoving en scheren wij het haar op u hoofd kort. Daarna gebruikt de arts geavanceerde apparatuur op haarzakjes te halen uit de gebieden op het hoofd waar nog wel voldoen haar groeit. Terwijl u daarna kunt genieten van een lunch worden de geoogste haarzakjes geprepareerd. Na de lunch worden deze geplaatst in de gebieden die kaal zijn of kaal worden. Als dit allemaal klaar is brengen wij u terug naar het hotel. De volgende dag is gepland voor nazorg en eventuele nabehandelingen. Een haartransplantatie kost u bij ons dus in principe maar twee dagen.

Kies voor de beste en goedkoopste aanbieder

Zoals u eerder in deze tekst al heeft kunnen lezen is het belangrijk om een betrouwbare en gekwalificeerde aanbieder van de haartransplantatie te kiezen. Slechte behandelingen kunnen zeer nadelige gevolgen hebben en bieden vaak niet het gehoopte resultaat. Kies daarom voor Esteworld als u voor een zeer voordelige prijs weer een prachtige bos haar op u hoofd wilt krijgen. Als u vragen heeft over de behandeling of de prijs dan kunt u ons uiteraard altijd bereiken via onze website of via de telefoon. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte of maken in Nederland een afspraak met u om de behandeling te bespreken. Omdat onze artsen en de door ons gebruikte methode tot de absolute top behoren kunt u er zeker van zijn dat u bij ons als een tevreden mens weer de deur uit loopt. Als u meer wilt weten over haartransplantatie dan kunt u op onze website hier meer over lezen. Hier staan tevens ervaringen van klanten die u voorgingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn