Bent u verziend of bijziend en heeft u het helemaal gehad met uw bril of lenzen? Dan kunt u ervoor kiezen uw ogen te laten laseren. Mensen die dit hebben laten doen zijn unaniem enthousiast over deze methode. Ogen laseren is een manier om uw ogen in één keer weer scherp te laten zien. Het maakt hierbij niet uit of u ver- of bijziend bent. U hoeft slechts één ingreep te ondergaan en u bent voor de rest van uw leven van uw bril of lenzen af. Ogen laten laseren is vooral interessant voor mensen die een actieve levensstijl hebben en veel sporten. Met een bril of lenzen is het beoefenen van een sport doorgaans toch lastiger. Topatleten en professionele sporters laten daarom al jaren hun ogen laseren. Dit is echter ook mogelijk voor mensen die niet langer een bril of lenzen willen dragen, of bijvoorbeeld niet in aanmerking komen voor lenzen. Sommige mensen kunnen geen lenzen dragen omdat zij te veel eiwitten in het oog aanmaken, of om andere redenen. Zij zijn altijd aangewezen op een bril. Dat kan bij verschillende beroepen of hobby’s erg vervelend zijn. Met het laten laseren van uw ogen kunt u dit voor altijd oplossen, met een enkele ingreep. Wij helpen u graag op weg naar een toekomst zonder bril, lenzen en oogafwijking.

Is ogen laseren veilig?

Veel mensen vinden het eng om hun ogen te laten laseren. Er wordt een ingreep uitgevoerd op uw ogen en mensen zijn over het algemeen toch bang dat dat misgaat. Ogen laseren is echter een van de meest veilige manieren om goed om te gaan met uw ogen. Het gebruik van lenzen is namelijk ook niet geheel zonder gevaar. Lenzen kunnen infecties veroorzaken die ook langdurige klachten op kunnen leveren. Ogen laseren wordt alleen gedaan door ervaren artsen die weten wat ze doen. Ogen laseren is dus geheel veilig. Ook qua kosten bent u op de lange termijn vaak goedkoper uit. Het laten laseren van uw ogen kan een investering zijn, maar als u deze afweegt tegen maandlezen kopen of een nieuwe bril uitzoeken, kan het laseren nog wel eens goedkoper uitvallen. Onze medewerkers helpen u graag een beslissing te nemen. Wij vinden dat uw gezondheid op de eerste plek moet staan. Heeft u interesse in een laserbehandeling? Dan kunt u onder andere terecht bij laatjeogenlaseren. U krijgt een levenslange garantie op uw behandeling, wat betekent dat als u opnieuw klachten krijgt, u opnieuw behandeld wordt. De kliniek heeft al duizenden laseroperaties uitgevoerd, met verbluffend resultaat voor patiënten.

Meer weten over uw oogoperatie

Wilt u meer informatie over de kliniek, of wilt u een eerste consult? Neem dan contact op via de contactgegevens die u vindt op de website. Kijk op laatjeogenlaseren.nl voor meer informatie. Het is altijd mogelijk om langs te komen en uw vragen te stellen aan een van onze artsen. De meeste mensen die ogen laseren overwegen hebben veel vragen, bijvoorbeeld over:

  • Risico’s
  • Hersteltijd
  • Operatietechnieken
  • Kans op terugval
  • Nazorg

Herstellen van een laseroperatie duurt even. U moet enkele dagen zorgen dat u zo min mogelijk licht in uw ogen krijgt, en het kan enigszins pijnlijk zijn. De laserkliniek zorgt ervoor dat u met de juiste tips en medicatie naar huis gaat, zodat u zo snel mogelijk herstelt. Hierna kunt u met volle teugen genieten van uw herstelde ogen, en ziet u weer zo scherp als vroeger. U heeft niet langer een leesbril nodig, of lenzen, met behulp van de juiste lasertechniek voor uw ogen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn