Hebt u moeite met het liefdesverdriet verwerken? Weten uw goede vrienden en uw ouders het ook niet meer? Lijdt u zodanig dat u er wakker van ligt, niet meer eet, depressief wordt en uw sociale leven er onder lijdt? Gaan zelfs uw werkprestaties onderuit en weet niemand meer hoe u te helpen met het liefdesverdriet verwerken? Dan hebt u een groot probleem lijkt het. Omdat het iets is waar velen dagelijks mee te kampen hebben wordt het vaak weggewuifd en niet opgevat als iets ernstigs. En dat is niet erg slim want het kan zich op diverse manieren uiten. Toegegeven, er zijn voldoende mensen die een tijdje rouwen en verdriet hebben en verder kunnen met hun leven. Maar er zijn ook zat mensen die wat minder stabiel in elkaar zitten. Dit kan door genetica komen door wat ze in hun jeugd of op latere leeftijd hebben meegemaakt of hoe intens de relatie in de eerste plaats was. Er zijn dus diverse factoren die het liefdesverdriet verwerken vermoeilijken. Ook de gevoeligheid van die persoon heeft er mee te maken en dat sluit aan bij de stabiliteit van u als person. Herkent u deze lachten in minder of meerdere mate en wilt u graag professionele hulp bij het liefdesverdriet verwerken? Komt u dan snel eens op onze website kijken want de relatiecoach die u vindt op liefdesverdriet.nl weet wel van wanten en heeft dan ook al vele koppels geholpen in haar leven. Natuurlijk niet altijd direct maar wel via de website. Een eenvoudige tekst van haar kan al wonderen voor u doen en u doen inzien dat het niet langer zo door kan gaan. Ze kan troostende woorden uitspreken maar daar hebt u veel minder aan dan een duidelijk plan van aanpak. Iedereen heeft het recht om zo lang mogelijk te rouwen als diegene wil. Liefdesverdriet verwerken is dan ook een langdurig proces voor velen. Maar als het echt het dagelijks leven gaat beïnvloeden en als dat op een lange tijd aanhoudt dan is er geen sprake meer van een gezonde manier van liefdesverdriet verwerken en is het tijd om in te grijpen. Ook als u dit leest en iemand kent die hier onder lijdt dan raden we het u aan om hem of haar eens op onze website te wijzen!

Wij helpen u met het liefdesverdriet verwerken

Uw liefdesverdriet verwerken is een proces dat u voor een zeer groot deel zelf doet. U bent immers diegene die lijdt dus u zult zelf de pijn voelen. Dat betekent niet dat ook uw ex en uw vrienden en kennissen die pijn voelen en vaak ook kennen. Dat maakt het wel prettiger voor u. Mocht het toch allemaal niet genoeg zijn dan kunt u uw liefdesverdriet verwerken samen met deze relatiecoach. Op het gebied van liefdesverdriet verwerken is ze dan ook van alle makten huis en heeft een stappenplan bestaande uit 7 interessante stappen ontwikkeld waardoor het voor eenieder mogelijk is om toch op een relatief snelle manier hun liefdesverdriet te verwerken. Deze stappen zijn als volgt, dus leest u even mee:

  • Tip 1: Leren loslaten van de ander. Probeer elke gedachte die er naar toe leidt meteen af te sluiten en denk aan iets anders, hoe moeilijk dit dan ook is
  • Tip 2: Ontspan en haal energie uit alles wat er is in uw omgeving. Goede gesprekken en goede voeding maar ook werk kan een goede afleiding zijn net als het luisteren naar muziek
  • Tip 3: Hou van jezelf. Maar hoe doet u dit? Door tip 4 ter harte te nemen
  • Tip 4: Hou van je ex, ongeacht wat diegene u heeft aangedaan. (Tot op zekere hoogte)
  • Tip 5: Geef jezelf de tijd om op adem te komen en om te voelen wat u nu eigenlijk precies voelt
  • Tip 6: Schrijf je gevoelens, gedachten en ervaringen op
  • Tip 7: Lees boeken over liefdesverdriet en eventueel hoe je ex terug te winnen om jezelf te inspireren. Dit gaat u vast en zeker helpen met het liefdesverdriet verwerken.

Ontmoet uw nieuwe Valentijn!

Hopelijk bent u er daarna overheen en houdt u meer van uzelf, hebt u meer respect voor uw ex en bent u in staat om uiteindelijk weer de datewereld in te stappen. Of u nu nog jong bent of al op leeftijd, niemand wil alleen oud worden. Daten is dan ook voor alle leeftijden ook al gaat het naarmate u ouder wordt wel op een andere wijze dan in uw tienerjaren. Uw liefdesverdriet verwerken komt wel op de eerste plek maar na het liefdesverdriet verwerken is het tijd om vooruit te kijken. Er zijn zoveel opties in het leven die er voor het oprapen liggen. Zelfs is het mogelijk om het dankzij deze relatiecoach nogmaals te proberen met uw ex als daar van beide kanten de behoefte aan is. Maar val dan niet weer in dezelfde valkuilen die u ten tijde van de eerste relatie maakte. Dan hebt u alsnog niets geleerd en dat resulteert uiteindelijk enkel in het verbreken van de tweede poging. En dan mag u weer bezig met het liefdesverdriet verwerken. Dan kan niet de bedoeling zijn. Zie het dan ook niet als opgeven maar als een mislukt experiment waar u veel uit gehaald hebt en veel van hebt geleerd. Dan hebt u in het vervolg meer kans op succes in een volgende relatie. Hebt u nog vragen? Stel ze via de mail aan de relatiecoach!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn