Groei jij je eigen wietplanten of wil je dit gaan doen? Dan ben je op de website Free Seeds Online aan het juiste adres hiervoor. De keuze aan uiteenlopende smaken en effecten die je normaal in de coffee shop vindt, kun je ook hier krijgen, maar dan in de vorm van zaden. Dit betekent dat je zelf je eigen wiet kunt groeien en hiermee een hoop geld kunt besparen. Kies jouw favoriete wietsoort uit en groei je eigen wiet! Je hebt daarnaast vaak verschillende soorten zaden per soort waar je uit kunt kiezen.

  • Autoflower zaden
  • Gefeminiseerde zaden
  • Gemengde zaden

Veel mensen die net beginnen met het kweken van hun eigen wiet kiezen voor de autoflower zaden en met een goede reden. Als er namelijk wietzaden zijn die makkelijk groeien en bloeien zonder dat jij daar ook maar iets voor hoeft te doen, dan zijn het deze wel. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het groeiproces te bevorderen, maar in essentie hoef je er in feite niets aan te doen. Wil je een betere kwaliteit? Dan kun je de autoflower zaden het beste buiten planten aan het begin van de zomer, zo rond mei of juni. Met gemengde en gefeminiseerde zaden kun je vaak het beste voor binnen kiezen, ondanks dat dit per soort verschilt, maar de autoflower zaden geven het beste resultaat wanneer zij buiten groeien.

Waar plant je de autoflower zaden?

Wietplanten worden vaak ontdekt omdat ze een erg typische geur hebben. Eentje die niet te verwarren is met de geur van iets anders. Op die manier worden veel wietplantages ontdekt. Het is dus verstandig om dit goed aan te pakken. Het is in Nederland legaal om tot drie planten in eigen beheer te laten groeien. Meer is illegaal en daarvoor kun je zelfs in de gevangenis belanden. Houd je dus aan de regels! We horen je nu denken: wat doe ik dan met dat gratis 4e zaadje? Je kunt de autoflower zaden (en alle andere zaden ook) voor langere tijd bewaren zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Er zijn online verschillende tips te vinden over hoe je dit het beste kunt doen. Een van de meest gehoorde tips is om de zaden in een zak met rijst in een koele en donkere omgeving te bewaren. Het belangrijkste is om de autoflower zaden niet met vocht in aanraking te laten komen. Dit zal ze beschadigen en dan kun je ze dus niet meer gebruiken. Je kunt ze echter ook in het doosje laten zitten waarin ze opgestuurd worden, zolang hier geen vocht bij kan komen zit je goed.

Je eigen autoflower zaden kweken

Het proces van het uitzoeken van autoflower zaden en ze bestellen is allemaal relatief eenvoudig. Op de website heb je keuze uit verschillende soorten betalingsmogelijkheden en natuurlijk worden de autoflower zaden op discrete wijze naar je opgestuurd. Niemand zal aan de buitenkant van de envelop kunnen zien dat hier autoflower zaden inzitten. Daarnaast heb je de zaden de volgende dag al in huis. Je kunt dus meteen beginnen met het planten van de wietzaden! Met de autoflower wietzaden zul je geen enkel probleem moeten hebben. Twee tot drie weken na het planten van de zaden zal het plantje beginnen met groeien en over het algemeen zijn ze na ongeveer acht tot negen weken klaar om te oogsten. Je droogt de wiet en het is klaar om gerookt te worden. Of in een lekker baksel te stoppen. Die keuze is natuurlijk geheel aan jou.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn