Het duurt nog even maar dan staat kerst alweer voor de deur. Dat betekent dat het weer een mooie gelegenheid is om uw personeel te bedanken voor een jaar van hard werken. Natuurlijk wilt u vanuit uzelf uw personeel bedanken en dat kunt u uiteraard persoonlijk doen door hen kerstpakketten te overhandigen. Mensen houden ervan om bedankt te worden en om iets te krijgen, iets tastbaars waar ze echt iets mee kunnen in plaats van een simpel kaartje. Gelukkig trekt de verkoop van kerstpakketten weer aan sinds de crisis uit 2008. Veel bedrijven zijn weer overgestapt op deze schenking. En dat is goed nieuws voor veel personeel. Natuurlijk is het ook goed nieuws voor ons want wij zijn de grootste online verkoper van kerstpakketten in Nederland. Wellicht bestelt u al vele jaren uw pakketten via onze website, kerstpakkettenxl.nl, dan vertellen we u niets nieuws. Maar als u hier voor het eerst bent dan heten we u van harte welkom. Kijkt u eens tussen onze vele type kerstpakketten die er zijn. En elk jaar breiden we deze catalogus uit zodat er voor ieder wat wils te vinden is. U wilt immers niet elk jaar hetzelfde pakket uitdelen. Variatie is daarom een belangrijk sleutelwoord. Het is zelfs mogelijk om zelf uw kerstpakketten samen te stellen. Klikt u in dat geval op “online keuze concept”.

Kerstpakketten kunt u niet vroeg genoeg bestellen

Hebt u geen zin of tijd om zelf uw kerstpakketten samen te stellen? Dan zal u alsnog veel keuze hebben. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende soorten kerstpakketten:

  • Duurzame kerstpakketten boordevol biologische en ecologische producten. Zo kunt u zelfs de veganisten binnen uw bedrijven verwennen.
  • Landenthema’s. Zo hebben we Italiaanse, Oriëntaalse, Zuid-Amerikaanse en Hollandse pakketten.
  • Budget kerstpakketten die gevuld zijn met goedkopere merken maar dat houdt in dat u waar krijgt voor uw geld. Dit zijn de rijkst gevulde pakketten uit ons assortiment en voor veel gezinnen een uitkomst. Die decembermaand is immers al duur genoeg!

Dit is slechts een korte opsomming want in totaal hebben we honderden varianten binnen deze thema’s. Dat wordt dus flink zoeken. Gelukkig kunt u uw zoekgebied al snel verkleinen door een thema te kiezen, uw maximumbedrag aan te geven en dan kan het bestellen beginnen. Misschien is het bij uw bedrijf in de zomermaanden erg rustig. Dat is dan een uitgelezen kans om kerstpakketten uit te zoeken en te bestellen. Dat betekent niet dat we ze direct bezorgen want anders staan ze daar een half jaar. Dat komt de houdbaarheidsdatum ook niet ten goede. Wel kunnen we eerder beginnen met inpakken zodat u ons een hoop stress bespaart in de drukke maanden voor kerst. Wij beginnen in november met bezorgen dus als u nu bestelt dan bent u een van de eersten die kan gaan uitdelen.

Heeft u nog vragen? Stel ze dan aan onze klantenservice

Wellicht hebt u nog vragen over onze service. Kijkt u rustig de kat uit de boom en stel uw vragen aan onze klantenservice door te bellen of te mailen. Verras uw personeel in de wintertijd met een leuk pakket. Dat hebben ze toch zeker verdiend! U kunt dankzij dit presentje de banden met uw werknemers aanhalen en de kloof tussen werkgever en werknemer verkleinen. Zeker bij erg grote bedrijven is dit een geweldige manier om toch persoonlijk uw collega’s te motiveren. Verwen hen dan ook met een mooi pakket dat door u persoonlijk is samengesteld of maak een keuze uit een van de 1000 verschillende pakketten die we op dit moment aanbieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn