radasafe - legionella filterWilt u zeker weten dat u er alles aan hebt gedaan om uw gasten van schoon drinkwater te kunnen blijven voorzien, dan kunt u niet zonder een legionella filter. Heeft u een legionella filter laten plaatsen en breekt er op een moment een legionellabesmetting uit, dan mag u van groot geluk spreken dat u een legionella filter aan heeft geschaft en heeft laten plaatsen. Bezoek eens de website Radasafe.nl en bekijk, behalve en legionella filter, ook de producten als:

  • Een legionella vrije douchekop
  • Een knijpdouche
  • Tap safe

Neem vooral contact op wanneer u vragen heeft over de legionella filter of de vele andere artikelen op de site.

Een legionella filter om de veiligheid van uw gasten te garanderen

De tijd waarin iedereen op vakantie gaat is weer aangebroken. Het leek wel oneindig lang te duren voordat er na een lange herfstige winter eindelijk sprake was van mooi weer. Mensen hebben met dit mooie weer zin om er even uit te gaan. Dat hoeft niet lang te zijn. Het kan ook gaan om slechts een paar dagen. Voor sommige mensen in het voldoende om er even een paar dagen uit te zijn. Dat geeft ze al het gevoel alsof ze 2 weken op vakantie zijn. Andere mensen zien er juist naar uit om een heel aantal weken van huis te zijn, omdat ze er van houden om op vakantie te gaan. Er zijn genoeg voorbeelden te bedenken van vakantiegangers die meerdere keren per jaar van huis weg gaan om op wintersport te gaan of naar een warm land te vertrekken. De eigenaar van een recreatiepark in Nederland die zal er alles aan doen om er vooral voor te zorgen dat Nederlanders en buitenlanders op zijn adres vakantie zullen gaan vieren. In ons land is weinig zekerheid qua weer. De ene week kan het stralend mooi en warm weer zijn, terwijl het een volgende week de hele week kan gaan regenen. Regen of niet, het is een goed idee om altijd rekening te houden met dingen die kunnen komen. Geven ze regen aan, dan verplaatst u de activiteiten die op de plannen staan gewoon naar binnen. Het is fijn om binnen te kunnen zitten, zodat niemand nat hoeft te regenen. Niemand wil immers een nat pak halen. Overigens maakt het uiteindelijk niet heel veel uit wat de weersomstandigheden precies zijn, want gezelligheid is niet direct afhankelijk van een bepaald weertype. Natuurlijk is het fijn als de zon schijnt, maar om binnen zijn er genoeg leuke dingen te bedenken. Als eigenaar van zo’n park heeft u het er maar druk mee. Er is veel om aan te denken qua regelgeving en om de gasten zoveel mogelijk vertier te kunnen bieden. Waar u waarschijnlijk nog niet over na had gedacht is het feit dat er een mogelijkheid bestaat op het ontstaan van een legionellabesmetting. Dan kan de aanschaf van een legionella filter uitkomst bieden. Met een legionella filter kunt u legionella niet voorkomen, maar kunt u wel de gevolgen zoveel mogelijk binnen de perken houden. Een legionella filter houdt de legionellabacterie tegen, waardoor mensen gewoon gebruik kunnen blijven maken van het drinkwater.

Een medewerker van deze firma helpt u graag!

Zo’n filter is dus vooral zeer nuttig om te laten installeren. Eigenlijk kunnen we stellen u gewoon niet zonder filters kunt. Ga naar de website Radasafe.nl om te zien welke producten u aan kunt schaffen om de gevolgen van zo’n ramp te kunnen voorkomen. Maak gebruik van het telefoonnummer wanneer u vragen heeft. Ook is daarvoor het emailadres te gebruiken. Een medewerker van deze firma zal u graag verder helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn