Hebt u last van een angststoornis? En hebt u hier al therapie voor gehad? Of is het nauwelijks een stoornis te noemen maar belemmerd het u wel in uw dagelijkse leven? Misschien durft u niet in de lift maar werkt u wel in een hoog gebouw. Dan moet u elke dag met de trap en dat is natuurlijk niet te doen. Zo zijn er diverse angsten die ons ervan weerhouden om bepaalde dingen te doen. Waarom zou u hier langer mee rondlopen? Want u kunt er eenvoudig vanaf komen door in hypnotherapie te gaan. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij u onder hypnose wordt gebracht. Tijdens de hypnose kan de therapeut uw onderbewustzijn aanspreken. Hij of zij plant als het ware ideeën in uw onderbewustzijn die invloed hebben op uw bewustzijn. Hij kan tijdens de hypnotherapie bijvoorbeeld zeggen dat u nergens bang voor hoeft te zijn als u in de lift stapt. Zo zijn er nog nooit ongelukken gebeurd door een vallende lift vanwege het automatische remsysteem dat dan in werking treedt. Ook kunt u gemotiveerd worden om de volgende keer dat u voor een liftdeur staat letterlijk de drempel te overschrijden. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u daarom eens hypnotherapie uitproberen? Kijkt u dan eens op onze website: hypnose-praktijk.nl.

Met hypnotherapie kunt u van diverse problemen afkomen

Naast angsten zoals claustrofobie, agorafobie of paniekaanvallen kan hypnotherapie nog veel meer voor u betekenen. Het is wetenschappelijk bewezen dat voor lichte psychische aandoeningen hypnotherapie een geweldige oplossing kan zijn. Door een vakkundige hypnotiseur wordt u tijdelijk onder hypnose gebracht in een van de diverse klinieken die we in dit land hebben opgericht. Dankzij de hypnotherapie komt u hopelijk van één van de volgende kwalen af:

  • Overgewicht
  • Faalangst
  • Chronische pijnen die vaak psychosomatische oorzaken kennen
  • Vliegangst of rijangst

Er zijn vele problemen in de wereld. De kans dat u een van de problemen hebt die u in het uitvoerige rijtje op onze website ziet staan is best groot. Als u zich hierin herkent en er misschien wel meerdere problemen van erkent, dan moet u eens in hypnotherapie gaan. Wist u dat u na 3 behandelingen al van uw klachten af kunt zijn? U betaalt er veel minder voor want in totaal kost het u slechts 350 euro. Dat is minder dan het betalen van uw eigen risico dat u per definitie kwijt bent als u de geestelijke gezondheidszorg benaderd! Weliswaar zijn de overige kosten voor de rekening van uw zorgverzekeraar, u wilt natuurlijk geen dief van uw eigen portemonnee zijn. Daarnaast wilt u snel en doeltreffend geholpen worden. En dat kan aldus dankzij hypnotherapie omdat u maar 3 sessies nodig hebt. Dat is een andere zaak als u gedragstherapie of cognitieve therapie ondergaat. Die nemen al snel 3 tot 6 maanden in beslag, ook bij simpele angststoornissen.

Wilt u hier nog meer over weten? Kijk dan even op onze website

We willen u graag voorlichten over hypnotherapie. Wist u dat u bij terugval in een oud patroon uzelf kunt hypnotiseren? Deze technieken leren we u tijdens de sessies aan. Een goed voorbeeld is het wegnemen van het hongergevoel als u aan overgewicht lijdt. Die irrationele gedachte wordt tijdens deze therapie weggenomen maar kan weer terugkomen op de lange termijn. Het is mogelijk om zelf uw onderbewustzijn aan te spreken zodat u dit beeld kunt corrigeren. Hopelijk komt u daardoor niet in een jojo-effect terecht. Hebt u nog vragen over hypnose of wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn