Hebt u chronische Lyme? Dan spijt ons dat te horen. Hebt u echter geen flauw idee of u de ziekte van Lyme hebt maar vermoedt u dat u wel symptomen van de ziekte hebt? Dan kunt u die bij ons verder onderzoeken omdat we een speciale test op onze website hebben geplaatst die geheel in het teken staat van deze vreselijke ziekte. Er is een vrij duidelijke reden waardoor u deze chronische Lyme ziekte kunt krijgen en dat is een klein rotbeest: de teek. De teek leeft in heel Nederland maar de kans dat u er een op uw huid krijgt is vooral groot als u vaak door bossen loopt in bepaalde tijden van het jaar. Ook hoog gewas, planten en struiken kunnen de boosdoeners zijn van het overbrengen van dit beestje en dientengevolge de kans dat u chronische Lyme krijgt.  We zien dan ook vaak dat bijvoorbeeld honden en kinderen tekenbeten hebben. Aanvankelijk vrij onschuldig en met een goede tekenpen eenvoudig te verwijderen. Zorg er wel voor dat u dan de teek er met een draai als het ware uit schroeft. Dat doet de tekenpen in principe al van zichzelf. Komt u er echter niet achter dat u gebeten bent en laat u de teek bloed zuigen dan laat het beestje vanzelf los. Maar wat het daarbij wel doet is bacteriën in uw bloedbaan brengen met alle gevolgen van dien. Want wat kan er nu gebeuren? U kunt de ziekte Lyme krijgen. Dit is een beetje een sluipende moordenaar. Zeker als u niet weet dat u ooit gebeten bent dan kunnen opkomende verschijnselen lijken op meer voorkomende ziektes en dat is dan ook waar u en uw huisarts aan zullen denken. Wederom met alle gevolgen van dien want uiteindelijk kunt u haast ongeneeslijk ziek worden en is er sprake van de chronische Lyme variant. En chronische Lyme is natuurlijk iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen.

Wat te doen bij chronische Lyme

Vermoedt u dat u de chronische Lyme te pakken hebt? Doet u dan zo snel mogelijk onze test. De uitkomst van deze test kan u al heel erg veel vertellen maar dat is niet genoeg. Ons advies is dan ook nooit bindend en daarnaast enorm afhankelijk van de gegevens die u hebt ingevuld. U hoeft daarbij maar een foutje te maken en het kan al zo zijn dat u het predicaat “chronische Lyme” krijgt opgeplakt terwijl u misschien nog in een relatief gemakkelijk te genezen voorstadium bevindt of sterker nog, dat er helemaal niets aan de hand is, u slechts kou hebt gevat of een andere aandoening hebt opgelopen. En wat is daaruit de conclusie? Nu vertrouwt u de test misschien niet meer. Niets van dat al, het is een goede test en uitvoerig getest. Afhankelijk van de uitkomst weet u meteen wat u moet doen.

 

  • Want er kan helemaal niets aan de hand te zijn en bent u nu een gewaarschuwd mens
  • Of er zijn wel tekenen van de chronische Lyme ziekte. Dan is het natuurlijk zaak om meteen naar uw huisarts te gaan
  • Er zal dan een bloedonderzoek verricht worden en dan hebt u snel uitkomst.

Blijkt dan toch dat u de chronische Lyme te pakken hebt? Gelukkig is er dan nog geen man over boord want op de eerste plaats willen we stellen dat u daar niet uw hele leven mee hoeft rond te lopen en op de tweede plaats valt er goed mee te leven dankzij de moderne medische wereld. Dat klinkt hopelijk wat meer hoopgevend. Er zijn namelijk diverse medicatie die u kunt gebruiken om de chronische Lyme te onderdrukken. Ook zijn er speciale technieken ontwikkeld waardoor het mogelijk is om in zijn geheel van deze chronische Lyme te genezen. Die methodes vindt u uiteraard terug op de website. Het kan wel zijn dat sommige behandelingen veel tij in beslag nemen en misschien ook erg veel geld. Maar ja, de gezondheid gaat voor alles dus ook boven uw financiën.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Er bestaan nogal wat misverstanden om het woord “chronisch”. Mensen denken dat wanneer ze chronische Lyme hebben, hier niet meer van afkomen. Maar chronisch wil niet betekenen dat u er nooit meer van afkomt. Het is wel zo dat wanneer u langer dan een jaar aan de ziekte van Lyme heeft, u als chronische Lyme patiënt aangemerkt wordt. Maar wederom betekent dat niet dat het nooit meer over gaat. Het kan natuurlijk wel maar de ziekte kan ook maanden, zelfs jaren niet actief zijn. En bij een zwakke weerstand kan het dan weer opkomen. Afijn, als u meer wilt lezen over chronische Lyme, over wat u er aan kunt doen om het te voorkomen, vermijden of behandelen, dan komt u naar onze website toe. U vindt ons op: ziekte-van-lyme.nl, dus eenvoudiger konden we het niet zo snel bedenken. Laat ons, het Lymecenter van Nederland, u helpen met het opstellen van een effectief behandelplan. Een langdurige antibioticakuur heeft helaas geen nut maar er zijn diverse andere behandelingen mogelijk en die vindt u natuurlijk terug op onze website. Ga niet bij de pakken neerzitten en geef nooit op. Samen met ons zult u de strijd aan gaan tegen chronische Lyme en zullen we er voor zorgen dat u de moed niet opgeeft en u de chronische Lyme ziekte zal kunnen verslaan of leren om het in ieder geval onder de duim te houden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn